Hvordan vet du om pipen din trenger rehabilitering?

Det er ikke alltid lett å oppdage skjulte problemer i hjemmet vårt, og piperehabilitering er en tjeneste vi sjelden tenker på. Men hva om pipen din begynner å fuske? La oss se nærmere på hvordan du kan sjekke om pipen din trenger rehabilitering og hvilke konsekvenser en ødelagt pipe kan by på.

pipen rehabilitering

Tegn på pipen din trenger rehabilitering

Først og fremst, hvordan kan du vite om pipen din trenger rehabilitering? Det kan være mange tegn, men her er noen av de mest typiske:

Synlige spor: Av og til kan det være synlige tegn på at en pipe trenger rehabilitering. Hvis det er sprekker, misfarging eller kondens på pipen din, kan disse være indikasjoner på at det er på tide for en rehabilitering.

Lukt: En ubehagelig lukt fra pipen er ofte en indikasjon på at noe ikke er som det skal. Denne lukten kommer ofte i form av en sotete, brent lukt som ikke forsvinner.

Uvanlig røyk: Hvis du merker unormalt mye røyk når du bruker peisen, eller røyk som siver inn i rommet i stedet for å bevege seg naturlig opp gjennom pipen, kan dette indikere et problem.

Komplekse problemer: Noen ganger kan det være mer komplekse problemer som for eksempel en pipebrann eller en blokkert pipe som peker mot behovet for rehabilitering. Hvis du opplever noen av disse problemene, er det en klar indikasjon på at pipen din trenger profesjonell hjelp.

Høres noe av dette ut som pipen i deres hjem? Hvis svaret er ja, er det tid for å ta grep. Vil du ha et tilbud på piperehabilitering? Fyll ut skjemaet på tomrerglede.no/kontakt.

Hvorfor profesjonell piperehabilitering?

Piperehabilitering er ikke noe du skal ta lett på. Det handler ikke bare om å sørge for at pipen fungerer skikkelig – det handler også om din sikkerhet. Brannsikkerhet er en stor del av hva vi gjør hos Tømrerglede, og det er derfor vi benytter metoder som syrefaste stålrør, keramikk, og glidestøping for rehabilitering.

I Norge har vi lover og bestemmelser for piperehabilitering som er designet for å beskytte bygningseiere og innbyggere. Ved å velge en profesjonell leverandør som Tømrerglede, kan du være trygg på at alle rehabiliteringsprosjekter overholder disse lovene og forskriftene.

Kvalitet og sikkerhet

Tømrerglede legger stor vekt på kvalitetsarbeid og sikkerhet. Vi forstår at din pipe ikke bare er en del av din eiendom, men også en viktig del av hjemmet ditt, og vi behandler det med den respekt det fortjener. Ved å velge oss for din piperehabilitering kan du være sikker på at du ikke bare får et trygt og effektivt resultat, men også en løsning som tar hensyn til dine ønsker og ditt hjem.


For å sikre at din pipe er sikker og ditt sinn er rolig, fyll ut skjemaet på tomrerglede.no/kontakt, så  får du et tilbud på piperehabilitering.